Park Inn by Radisson Lund

09Jan

Lunds nya mötesplats ligger idealiskt beläget vid den södra infarten till staden, med fantastisk utsikt över Skåneslätten. Närheten till E22 gör det enkelt att ta sig till och från hotellet samt vidare mot städer som Malmö och Köpenhamn. Fri parkering  finns på plats och våra gäster har även möjlighet att utan kostnad låna hotellets cyklar.
Park Inn by Radisson Lund erbjuder 192 moderna rum och sviter med faciliteter som fritt trådlöst internet, LCD-TV samt luftkonditionering.

Konferenser, möten och events
Sju möteslokaler – 1000 möjligheter!
Park Inn by Radisson Lund erbjuder flexibla lokaler utrustade med moderna tekniska lösningar.
På konferensvåningen finns sju mötesrum i olika storlekar som är anpassade för alla typer av möten och event. Hotellet erbjuder även en modern multisvit på högsta våningen, designad för mindre möten i en bekväm miljö.

Mat och dryck
Aperitivo restaurang & bar serverar mat och dryck i en avslappnad atmosfär.
Inled kvällen med en drink i hotellets lobbybar och njut sedan av en vällagad och spännande måltid i restaurangen eller på uteserveringen, som öppnas upp under årets varmare dagar.

Aktiviteter
Hotellets relaxavdelning bjuder in till avkoppling och träning. Börja med ett träningspass i gymmet för att sedan njuta av en lugn stund i bastun. Biljardbord och boulebana finns också på plats, perfekta aktiviteter i samband med konferenser eller mellan möten.Vid den nybyggda infarten till Lund bygger vi ett landmärke på 10 våningar och 192 rum. Från sviterna högst upp ser du hela vägen till Öresund, med Turning Torso och bron.