Radisson Blu Hotel Lund

Det stilfulla hotellet ligger idealiskt beläget vid den södra infarten till Lund, med fantastisk utsikt över Skånes öppna landskap. Läget vid väg E22 gör det enkelt att ta sig till och från hotellet samt vidare mot städer som Malmö och Köpenhamn. Parkeringshus finns intill och som gäst har du även möjlighet att låna hotellets cyklar. Radisson Blu Hotel i Lund erbjuder 192 moderna rum och sviter med faciliteter som fritt trådlöst internet, HD-TV samt luftkonditionering.

På konferensvåningen finns sju mötesrum i olika storlekar som är anpassade för alla typer av möten och event. På högsta våningen finner du en exklusiv Penthouse-svit med magnifik utsikt över slätten, designad för mindre möten i en bekväm miljö. Härifrån ser du hela vägen till Öresund med Turning Torso och Öresundsbron i förgrunden.

Hotellets restaurang och bar serverar mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Inled kvällen med en läskande drink i hotellets lobbybar och njut sedan av internationella rätter med lokal touch i restaurangen eller på uteserveringen, som öppnas upp under årets varmare dagar.

 

På hotellet finns flera möjligheter till aktivering – börja med ett träningspass i gymmet för att sedan njuta av en lugn stund i bastun. Biljardbord och boulebana finns också på plats, perfekta nöjen i samband med konferenser eller mellan möten.

Hotelldirektör

Amanda Lindblad

+46 46 270 37 61 Maila Amanda

Adress

Hedvig Möllers gata 2
223 55 Lund

Radisson Blu Hotel, Lund

192 rum, 7 konferenslokaler, fitness, relax, loungebar, restaurang

Hotellen