Winnmötet 2020

Varmt välkommen Ombord!

Välkommen till Clarion Hotel Winn i Gävle den 22-24 mars 2020. Nu är det dags för årets häftigaste händelse – Winnmötet. I år kommer mötet att ske där Winn Hotel Group har sitt säte, i Gävle.
Här finns funktioner som IT, Ekonomi, HR och Marknad/Kommunikation.
Här finns även ett av våra fantastiska hotell- Clarion Hotel Winn, Gävle!

Årets tema är Ombord.

Under det passerade året har ni fått höra mycket kring hur vi ska hjälpa våra nyanställda att känna sig väl omhändertagna och trygga när de kommer till oss, att de ska få en bra On boarding. Just detta kommer årets möte att cirkla kring. När vi anställer ska vi bli bäst på att skapa nya kulturbärare som genast känner att de är lika trygga Winnare som sina kollegor som varit med lite längre. 

Under dagarna kommer vi att inspireras i massor både av interna och externa talare, vi kommer att få praktiska exempel och nycklar med oss hem för att kunna utöva ett Winnande ledarskap på våra arbetsplatser. Vi kan utlova ett fantastiskt föreläsarprogram!

 

Vi startar såklart med vår uppskattade get-together på söndag kväll med mat och mingel för att ladda energi och glädje till max.  Så låt oss ha kul dagar tillsammans där vi samlas för att utbyta idéer, tanka energi och kunskap, bli inspirerade och informerade, och ha det riktigt riktigt bra- tillsammans!

 

När:

Söndag 22 mars start ca kl 18:00 (get together)till tisdag 24  mars ca kl. 14:00 (avresa från Gävle).

 

Resa:

Gällande transporter, bokas detta via Winn Central Support som ger er lokala Hotelldirektör/Operations manager instruktioner på gemensamma transporter. Ni kan välja att ta er på egen hand, då måste det meddelas i formuläret nedan.

Tänk på att restiden ej är inräknad i den angivna tiden ovan.

 

Klädsel:

Söndag gärna på temat Ombord.

Måndag och tisdag Business casual dagtid, festfin måndag kväll, …och glöm ej träningskläderna.

 

Övrigt: 

Väl mött och låt oss förgylla dagarna tillsammans!!

Vi ser mycket fram emot att träffa er alla.

OSA: 21 februari 2020

 

I formulär fyller du i din medverkan under dessa dagar.

Konferensprogrammet med talare och underhållning samt förbeställd mat/dryck är bekostat av Winn Hotel Group. Boende och resa bekostas av arbetsplatsen där du är anställd.