Radisson Blu Hotel, Lund

image description
192 rum, 7 konferenslokaler, fitness, relax, loungebar, restaurang
Hedvig Möllers gata 2
SE-223 55 LundTel: +46 (0)46 46 270 37 00Bokning: +46 (0)46 270 37 10E-post: info.lund@radissonblu.com

Hotelldirektör
Anna Blomqvist
Tel: +46(0)46 270 37 61
Mail: Maila Anna

Läs mer och boka

Radisson Blu Hotel, Lund

Lunds nya mötesplats ligger idealiskt beläget vid den södra infarten till staden, med fantastisk utsikt över Skåneslätten. Närheten till E22 gör det enkelt att ta sig till och från hotellet samt vidare mot städer som Malmö och Köpenhamn. Parkering finns på plats och som gäst har du även möjlighet att låna hotellets cyklar. Radisson Blu Hotel i Lund erbjuder 192 moderna rum och sviter med faciliteter som fritt trådlöst internet, LCD-TV samt luftkonditionering.

På konferensvåningen finns sju mötesrum i olika storlekar som är anpassade för alla typer av möten och event. Hotellet erbjuder även en modern multisvit på högsta våningen, designad för mindre möten i en bekväm miljö. Härifrån ser du hela vägen till Öresund, med Turning Torso och bron.

Hotellets restaurang & bar serverar mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Inled kvällen med en drink i hotellets lobbybar och njut sedan av en vällagad och spännande måltid i restaurangen eller på uteserveringen, som öppnas upp under årets varmare dagar.

Hotellets relaxavdelning bjuder in till avkoppling och träning. Börja med ett träningspass i gymmet för att sedan njuta av en lugn stund i bastun. Biljardbord och boulebana finns också på plats, perfekta aktiviteter i samband med konferenser eller mellan möten.