Såstaholm Hotell & Konferens

image description
93 rum, 22 konferenslokaler, konferenssvit med lounge, restaurang, kostymförråd, fantastisk natur nära Vallentunasjön
Såstaholms Allé 12
187 70 Täby
Tel: +46 (0)8 510 194 00
Mail: info@sastaholm.se
Array
Cecilia Wingård

Hotelldirektör/VD
Cecilia Wingård
Tel: +46 (0)8 510 194 00
Mail: Maila Cecilia

Läs mer och boka

Såstaholm Hotell & Konferens

Såstaholm hette tidigare Höstsol och var pensionat för svenska skådespelare som på ålderns höst fick koppla av i de vackra omgivningarna vid Vallentunasjön i Täby Kyrkby. Hotellets historia löper som en röd tråd genom den moderna inredningen, där scenkonstinspirerade detaljer och namnen på rummen påminner om de som en gång bott här.

Idag är det främst som högklassig konferensanläggning Såstaholm gjort sig känt, med det geografiska läget mitt emellan Stockholm City och Arlanda flygplats är fördelarna många, både för Stockholmsbaserade företag och konferensgrupper med många inresande deltagare. Såstaholm har 93 hotellrum, konferenslokaler för upp till 130 deltagare, flera matsalar av varierande storlek och öppet för både konferens, weekend, bröllop och restauranggäster.

På Såstaholm får du verkligen en hotellupplevelse utöver det vanliga då historien präglar hela din hotellvistelse. Skillnaden mot förr är att det nu är du som har huvudrollen! Här finns allt från stjärnrum, inredda av dagens prisbelönta skådespelare som Joel Kinnaman & Alicia Vikander, till karaokeutrustning och ett stort kostymförråd i källaren. Restaurangen Backstage presenterar annorlunda upplevelser i form av akter och personalen har alltid nära till skratt och underhållning. Välkommen upp på scen!