Våra unika restauranger

Winn Hotel Group äger och driver egna restauranger och barer på våra 13 hotell. Flera av dem har vunnit priser och tillhör bland de främsta i sina regioner. Häribland finns Whiteguide-utnämnda slott och herrgårdar som Bjertorp Slott samt designprisade Cuckoo’s Nest restaurang i Göteborg.

Oavsett vilket hotell du besöker är det med Personlighet, Engagemang och Glädje som vi möter våra gäster och det är med kärlek till matlagningskonsten och råvarorna som vi serverar våra rätter.

Egna varumärken 
På de flesta av våra hotell har vi skapat unika restauranger med alldeles egna koncept, det märks i allt från inredning till inriktning på menyn.  Precis som med våra hotell, ska våra restauranger väcka känslor. Då räcker det inte med en cool inredning. Det är personerna du möts av i restaurangen och de som ”rör i grytorna” som bidrar med den känslan och som gör att du som gäst vill återvända till oss. Vår ambition är att både hotellgäster och lokalbefolkning ska känna sig välkomna till oss. Här finns plats för representation, intima middagar, möten, luncher, frukostar, studier, idéer och fest.

Winn Wine & Food
Med vårt egna importbolag Winn Wine and Food har vi möjligheten att handplocka de bästa vinerna på marknaden och erbjuda bästa möjliga upplevelse till våra restauranggäster. Läs mer om Winn Wine and Food här.

Apertivi Solna
Aperitivo, Solna
Absint
Brasserie Absint, Gävle
Bjertorp Slott
Bjertorp Slott, Kvänum
Cuckoos nest
Cuckoo’s Nest, Göteborg
Högbo Brukshotell
Högbo Brukshotell, Sandviken
Nellys
Nelly’s Food Etc, Helsingborg
Flamingo
Restaurang Flamingo, Solna
Brasserie X
Brasserie X, Haninge
Aperitivo Lund
Aperitivo Lund
Picnic Uppsala
PicNic, Uppsala
Aperitivo Uppsala
Aperitivo Uppsala