Winn Business School

Winn Business School är vår egen affärsakademi. Här satsar vi på utveckling av vår viktigaste tillgång i företaget – medarbetaren!

 

Ett starkt varumärke byggs inifrån via företagskulturen. Företagets framgång vilar helt i händerna på våra medarbetare. Under Winn Business School rustar vi våra medarbetare med den kunskap och det mod som krävs för att leverera en hotellkänsla utöver det vanliga.

 

Winn Business School drivs ständigt framåt genom nära och tätt samarbete mellan People and Culture-avdelningen och medarbetarna själva.  Vi skräddarsyr utbildningen för varje målgrupp för att nå bästa effekt.

 

Årets Medarbetarutbildning är för våra servicehjältar som har levererat ett fantastiskt bemötande till våra gäster och varandra. De som varje år vinner utmärkelsen Årets Medarbetare åker i början på året därefter till ett av våra hotell för att vidareutbildas, inspireras, nätverka och utvecklas genom Winn Business School. Detta är bara ett axplock. Winn Business School har en av branschens mest breda och exklusiva utbildningar skulle vi våga påstå. Kom och utvecklas med oss!

 

Winn business school under åren

Vilka konsulter vi tar hjälp av beror på innehållet. Det är en styrka.
Våra utbildningar varierar från år till år, dock finns några återkommande utbildningar.

 

2016 var året då vår första Trainee intog Bjertorp Slott för att lära sig om hur man driver ett hotell i sin helhet. Allt från att städa rum, jobba med vaktmästaren till att sitta och göra affärsplaner med direktören. Denna utbildning genomfördes år 2019 igen och kommer fortsätta med regelbundenhet.

 

År 2016 var även det år då företagsledningen handplockade 16 personer ute på våra hotell för att gå 12-dagarsutbildning fördelat på fyra block. Deltagarna fick kunskap i bland annat ledarskap, kreativitet, scenframträdande, retorik och självkännedom. Ett av tillfällena reste deltagarna till Berlin för att få inspiration från olika hotell och restauranger. Idag kallar vi detta program Talangprogrammet, och det genomfördes igen 2019.

 

2017 startades ett bolag som heter Winn Wine and Food. Syftet med detta bolag är att stärka kunskapen kring mat och dryck på hotellets restauranger. I denna anda går en utbildning som har samma namn som bolaget och förutom utbildningar med dryckesprovningar så görs studiebesök och inköpsresor till olika vinleverantörer.