Såstaholm hotell & konferens

Såstaholm hette tidigare Höstsol och var pensionat för svenska skådespelare som på ålderns höst fick koppla av i de vackra omgivningarna vid Vallentunasjön i Täby Kyrkby. Hotellets historia löper som en röd tråd genom den moderna inredningen, där scenkonstinspirerade detaljer och namnen på rummen påminner om de som en gång bott här.

Idag är det främst som högklassig konferensanläggning Såstaholm gjort sig känt, med det perfekta geografiska läget mitt emellan Stockholm City och Arlanda flygplats är fördelarna många, både för Stockholmsbaserade företag och konferensgrupper med många inresande deltagare. Såstaholm har 93 hotellrum, konferenslokaler för upp till 130 deltagare, flera matsalar av varierande storlek och öppet för både konferens, weekend, bröllop och en restaurang uppskattad av lokala gäster.

På Såstaholm får du verkligen en hotellupplevelse utöver det vanliga då historien präglar hela din hotellvistelse. Skillnaden mot förr är att det nu är du som har huvudrollen! Här finns allt från herrgårdsrum till stjärnrum, inredda av dagens prisbelönta skådespelare som Joel Kinnaman & Alicia Vikander. I vårt Backstage finner du förutom karaoken, ett stort kostymförråd med kläder som vi införskaffat från flera av de större teatrarna i Stockholm. Välkommen hit, scenen är din!

Hotelldirektör

Per Keller

+46 8 510 194 61 Maila Per

Adress

Såstaholms Alllé 12
187 70 Täby

Såstaholm hotell & Konferens

  • 93 rum
  • 22 konferenslokaler
  • konferenssvit med lounge
  • restaurang
  • kostymförråd
  • fantastisk natur nära Vallentunasjön

Hotellen