Winn Hotel Group på Öckerö

Hotellet kommer bli destinationshotellet där gästerna upplever essensen av västkusten. Målet är att skapa en atmosfär som lever i symbios med Öckerös natur, kultur, invånare och historia. Människan står i centrum, inbäddad i lyxen av lugn eller på äventyr bland öarnas aktiviteter i den storslagna naturen.

Hotellet inriktar sig mot privatgäster, affärsresenärer och konferenser. Västkustmiljön inbjuder till unika möten i Göteborgsområdet. Hotellet kommer sätta Öckerö på kartan som destination för långväga gäster och skapa en naturlig mötesplats för de bofasta.

Tillsammans med lokala entreprenörer vill vi bjuda på unika upplevelser under alla årstider. Guidade kajak-, fiske- och båtturer. För barnen finns krabbfiske på klipporna och konferensgästerna kan efter fisketuren filea sin fisk vid bryggan ledda av erfarna fiskare. Vandrare längs nya Skärgårdsleden bjuds till en naturlig paus på hotellet och i restaurangen tillagas mat inspirerad av platsens råvaror och historia – allt i högsta kvalitet.

Hållbarhetsprägeln blir tydlig. Hela vägen från byggnation till drift av hotellet hushållar vi med energi och resurser. Vi erbjuder kvalificerade tjänster såväl som instegsjobb och blir en extra motor i kommunen för integration och social hållbarhet.

Kontakt

Anders Junger

+46 26 66 54 61 Maila Anders

Hotellen