Högbo Brukshotell

image description
109 rum, 13 konferenslokaler, White Guide Restaurang, SPA, relax, kylt skidspår
Hans Hiertas väg 20
811 92 Sandviken Tel: +46 (0)26 24 52 00Mail info@hogbobrukshotell.se
Array

Hotelldirektör/VD
Tomas Lindqvist
Tel: +46(0)26 24 52 61
Mail: Maila Tomas

Läs mer och boka

Högbo Brukshotell

Det här är hotellet och platsen för aktiva livsnjutare. Möjligheterna till både aktiva och rogivande stunder är många, här är det lika lätt att växla upp som att varva ner.

På Högbo Bruk i Sandviken strax utanför Gävle, finns ytorna för stora konferenser och events, ofta med aktiviteter och måltider utomhus i Högbos fina omgivningar.

Många är de gäster som väljer Högbo för några dagars avkoppling på SPA, en golfrunda, MTB-cykling eller längdskidåkning. Högbo Brukshotell är officiellt Vasaloppscenter och området erbjuder tidig skidåkning i konstfrusna skidspår, medan MTB-cyklisterna tar över skogarna under sommarhalvåret.

Restaurangen serverar här- och närproducerad mat, baserad på de bästa råvarorna från lokala producenter och mycket av grönsakerna odlas på bruksområdet i egna växthus. Högbos stora dessertbuffé har blivit ett signum och hotellets restaurang rankas årligen högt i den prestigefyllda restaurangguiden White Guide.

På Högbo Bruk finns alla möjligheter till annorlunda matkoncept för konferensgrupper och events – grillmiddag utomhus vid sjön, långbord i stora tältkåtor eller inomhus i stora ladan eller magasinet. Här finns två herrgårdar för bröllop och andra fester, där även julborden får den rätta inramningen i herrgårdsmiljö.